Тернопільських СБУшників привітав голова облради і священники

Поділитися

25 березня своє професійне свято відзначають працівники Служби безпеки України. Напередодні у Тернопільській обласній філармонії відбулись урочини. Голова обласної ради Олексій Кайда вручив грамоти та привітав особовий склад управління СБУ в Тернопільській області, повідомля сайт облради.

Щиросердно вітаю весь особовий склад управління СБУ в Тернопільській області із 19-ою річницею створення Служби безпеки України! Ви виконуєте одну із найголовніших місій – захищаєте національну безпеку нашої держави, її суверенітет та територіальну цілісність. Ви стоїте на захисті незалежності України, за яку проливали кров покоління за поколіннями патріоти нашої землі. Ви протидієте екстремізму, сепаратизму та тероризму, охороняєте права та свободи громадянина, оберігаєте  суспільний спокій, наукову, економічну та оборонну міць держави,  протидієте корупції та контрабанді, наркобізнесу та торгівлі людьми.

Впевнений, що весь особовий склад управління СБУ в Тернопільській області – це потужний загін високоморальних та сильних духом професіоналів, які працюють під гаслом  – вірність народу України, відданість честі та присязі. Дякую усім працівникам служби безпеки України  за самовіддане служіння батьківщині. Бажаю Вам та вашим родинам справжнього людського щастя, добра, здоров’я, оптимізму. Професійних вам успіхів та зростання! 

Тернопільських працівників Служби безпеки вітали представники християнських церков Тернопільщини.

Азаров і Верховна Рада шукають таланти на Тернопільщині

Шкляру – народну премію!