Тимошенко першою серед українських політиків отримала «verified екаунт»

Поділитися

Твітер-екаунт колишнього прем‘єр-міністра України Юлії Тимошенко отримав статус підтвердженого (Verified Account), який означає, що цей екаунт дійсно належить саме їй. Про це свідчить відповідний бейдж у верхньому правому кутку її екаунта.

Тимошенко першою серед українських політиків отримала «verified екаунт» (виправлено)

Cервіс мікроблогів Твітер ввів Verified Accounts з метою уникнення ситуацій, коли зловмисники чи жартівники реєструвались під іменем відомих людей і вводили цим читачів в оману. Найгучнішим «фейком» в українському Твітері був екаунт, який нібито вівся від імені Арсенія Яценюка.

Ми можемо помилятись, але здається, що екаунт Тимошенко є першим українським, який отримав такий статус. Одним з перших серед українців, хто отримав статус підтвердженого екаунта був лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Цікаво, що Твітер припинив видавати статус «Verified Account». Виняток робиться лише для партнерів та рекламодавців Твітера, які в своїй переважній більшості вже давно отримали «Verified Account». Тому виходить, що Тимошенко отримала бедж, як виняток.

Юлія Тимошенко завела свій Твітер-екаунт 15 лютого, і одразу здобула високу популярність. Зараз Тимошенко має майже 8 тис. фоловерів.

watcher.com.ua

В Україні розпочав роботу портал Балто-Чорноморського регіону «BBS-News.info»

Інтернет і Wikileaks номінували на Нобелівську премію миру