В Україні розпочав роботу портал Балто-Чорноморського регіону «BBS-News.info»

Поділитися

З метою поглиблення співпраці між країнами Балтійського та Чорного морів, надання актуальної та вчасної інформації, розпочав роботу сайт «BalticBlack Sea News».

Нестача інформації про країни Прибалтики та Чорного морів українською мовою досі стоїть на заваді більш ефективної співпраці цих країн. З метою виправлення цієї ситуації було створено  інформаційний портал, що узагальнює наявні в мережі Інтернет аналітичні матеріали та ключові новини країн Балто-Чорноморського регіону.

Наразі сайт працює у двомовному режимі та доступний за адресою: www.bbs-news.info. Основне завдання порталу – сприяти більш тісній інтеграції країн регіону та забезпечити пошук спільних можливостей для розвитку через надання актуальної інформації про політичні, економічні, безпекові та суспільні процеси на Балто-Чорноморському просторі. Сайт розраховано на  політично активних громадян, людей, які займаються пошуком партнерів для ведення справ,  зацікавлених осіб та організацій.

Проект підтримується колективом інформаційної агенції «Українська Інформаційна Служба» («УІС»).

Нагадаємо, 12 грудня 2010 року у конференц-залі «УІС» в місті Києві пройшов круглий стіл «Балто-Чорноморська співпраця: проблеми і перспективи» за участі представників Білорусі, Литви, Німеччини та України. Наслідком круглого столу стала робота над підготовкою конкретних проектів, які би спряли зростанню співпраці. З цією метою в межах УІС було створено інформаційно-дослідницький проект “Балто-Чорноморський центр досліджень та співпраці”, який займається аналізом можливостей співпраці у  регіоні, надає фахові консультації та займається розробкою проектів.

Для виправдання своїх дій по забезпеченню «добровільно-примусовими телевізорами» адміністрація розіслала інструкції для їх використання

Тимошенко першою серед українських політиків отримала «verified екаунт»