У Тернополі презентують освітньо-політичний проект для молоді «Школа політичної освіти «Час Змін»

Поділитися

У вівторок, 22 березня, о 12.00 год. в офісі обласної  організації політичної партії «Фронт Змін» відбудеться презентація освітньо-політичного проекту для молоді «Школа політичної освіти «Час Змін».

Ініціатор проекту — обласна організація політичної партії «Фронт Змін».

Проект представлятимуть:

Юрій Зиновійович Юрик – заступник голови обласного осередку політичної партії «Фронт Змін»

Іван Григорович Омелян – тренер «Центру політичних студій та аналітики», громадський діяч.

 

Для будь якої партії актуальним є розвиток демократичних механізмів, які є дозволяють побудувати міцну політичну структуру та, що найважливіше, зробити безболісним оновлення кадрів партії. На жаль, в українському політикумі немає дієвих механізмів оновлення партій та поповнення їх новими членами. Механізмів залучення молодих партійних активістів до керівництва політичною структурою взагалі немає. Саме через це українська політичну еліту формують, на жаль, не професіонали, а нерідко випадкові люди!

Саме тому політична партія «Фронт Змін» у Тернопільській області планує реалізувати освітньо-політичний проект для молоді «Школа політичної освіти «Час Змін». Цей проект покликаний підвищити зацікавленість молодих людей політикою, допомогти у розбудові структури партії, але, найголовніше, виховати освічених та ефективних молодих лідерів, які зможуть підсилити позиції партії в області та Україні.

У рамках проекту 30 найактивніших молодих людей, яких відбере конкурсна комісія, пройдуть тримісячний курс навчання за такими темами:

 

1.     Молодіжна політика 

2.     PR і журналістика

3.     Студентське самоврядування

4.     Нові медіа та Інтернет можливості

5.     Політичні ідеології 

6.     Публічні виступи, оратор

7.     Проектний менеджмент

8.     Шляхи і методи комунікації з владою.

 

Відкриття у вівторок, 22 березня, о 12.00 год. в офісі обласної  організації політичної партії «Фронт Змін», за адресою: м. Тернопіль, вул. Руська, 39.

Чому кульгає Язловецький сільський бюджет?

За чиї кошти мер Тернополя сьогодні буде піаритись на 5 каналі?