Молодята принц Вільям і Кетрін Міддлтон покинули Букінгемський палац, де вони провели першу ніч після весілля, на гелікоптері й поїхали у весільну подорож

Поділитися

Святкування на честь весілля тривали в Лондоні усю п’ятницю до пізньої ночі, в о третій годині ранку з палацу почали роз’їжджатися гості закритої вечірки, на яку пара запросила 300 найближчих друзів і родичів.

У суботу з ранку Кетрін і Вільям ненадовго з’явилися біля палацу, а потім вилетіли з нього гелікоптером. Відсьогодні розпочинається їх медовий місяць, і де пара його проведе, залишається найбільшою загадкою.

Сама Кетрін – тепер герцогиня Кембріджа – не знає, яке місце для подорожі обрав Вільям. Коментатори сходяться на тому, що пара навряд чи залишиться у Британії, а поїде за кордон. Найпопулярнішим можливим напрямом є Африка, яку дуже любить принц Вільям – навіть пропозицію Кетрін він зробив під час відпочинку в Кенії.

Другий варіант – Йорданія.

Пара відпочиватиме не більше двох тижнів – саме таку відпустку отримав Вільям, який після подорожі повинен повернутися до своїх обов’язків – служби пілотом рятувального гелікоптера Королівських ВПС на острові Англсі у Вельсі. //РІА «Новости»

Як у Тернополі “крутили” з продажем кафе-ресторану “Турист”

На травневі свята в Тернополі працюватимуть фонтани «Кульбаба», «Каскад», «Життя», у парку Топільче та біля Палацу щастя