На Тернопільщині проводиться конкурс “Українська книга сьогодні»

Поділитися

лова обласної ради Олексій Кайда сьогодні підписав розпорядження про проведення обласного конкурсу малюнку «Українська книга сьогодні». Конкурс триватиме до 10 травня, і головна його мета – популяризація української книги, розвитку дитячої та молодіжної художньої творчості.

До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів. Роботи учасників конкурсу оцінюватимуться у двох вікових категоріях: молодша та середня (8-14 років), старша (15-20 років). Художні твори мають відповідати таким вимогам: розмір конкурсної роботи – 40×60 см, роботи не оформляються рамкою, паспарту, наклейками тощо, на зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити друкованими літерами назву роботи, прізвище, повне ім’я та дату народження автора, домашню адресу, контактний телефон, назву навчального закладу.

Твори подаються в Тернопільську обласну раду за адресою: 46021, м. Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8, каб. 655 (з поміткою «На обласний конкурс малюнку») протягом періоду проведення конкурсу, але не пізніше 10 травня 2011 року.

Оцінюватиме малюнки компетентне журі.

Згідно із розпорядженням голови обласної ради, управлінням освіти та науки, культури Тернопільської ОДА рекомендовано провести конкурс «Українська книга сьогодні» в загальноосвітніх та вищих навчальних закладах області.

(Розпорядження про конкурс, Положення про конкурс, Склад журі конкурсу – на сайті обласної ради в розділі «Документи» пункт «Розпорядження» або в інформації про конкурс в розділі «Новини»)

Голова обласної ради Олексій Кайда та міський голова Тернополя Сергій Надал звертаються до районного суду Запоріжжя

У Тернополі генплан може побачити кожен