Підкоріть львівську бруківку, галицькі ліси чи прикарпатські схили на своєму новому гірському велосипеді!

Поділитися

Не зволікайте, адже у Вас є ще два дні для здійснення покупки на 200 грн. і більше в супермаркеті “Опера Маркет” або в піцца&паста барі “La Piazza“, щоб взяти участь в лотереї першого етапу Акції!

Лотерея відбудеться 28 квітня о 19:00 на першому поверсі торгової галереї “Опера Пасаж”!

Якщо виграти цього разу не вдасться, сумувати немає причин, адже акція триває. Приймайте участь в наступних етапах — робіть покупки, кидайте чеки в урну і вигравайте гірські велосипеди та інші корисні призи для відпочинку на природі!

Наступні етапи Акції:
29 квітня — 29 травня;
30 травня — 30 червня.

Розіграші відбуватимуться в останній день кожного періоду! Чеки повинні відповідати датам періоду і бути випущеними в “Опера Маркет” та “La Piazza”.

Опера Пасаж — це сучасна торгова галерея, розташована в самому серці Львова, створена для людей, котрим гармонійний процес покупок є не менш важливим, ніж висока якість та асортимент продукції.

На п’ятьох поверхах торгової галереї зібрались ексклюзивні магазини відомих брендів, в яких можна придбати жіночий та чоловічий одяг, взуття, аксесуари, білизну, дорогоцінні прикраси, косметику, парфуми, дитячі речі. Для приємного часопроведення в Опера Пасаж є кав’ярня зі смачними тістечками, найкраща кава-з-собою в місті та фантастичний сімейний pizza&pasta ресторан. Місцевий супермаркет пропонує товари щоденного вжитку, свіжі органічні овочі та фрукти, ексклюзивні продукти зі всього світу. Високоякісний алкоголь можна придбати в преміальному винному погребі супермаркету.

Багатовікова будівля під захистом UNESCO в сучасному Львові стала фешн-центром Європейського рівня, осередком жвавого світського життя. Регулярні події що різняться від чуттєвих фешн-показів, якісної живої музики, різноманітних презентацій продуктів до веселих дитячих свят роблять Опера Пасаж улюбленим місцем покупок — торговою галереєю, де завжди щось відбувається.

У Тернополі обговорюватимуть актуальні проблеми просторового планування в Україні

Чорнобиль. Пам’ятаємо (фоторепортаж)