Сьогодні в Україні потопили короблі Чорноморського флоту Росії

Поділитися

Сьогодні під час мітингу протесту з нагоди річниці ратифікації Харківського пакту Януковича-Медвєдєва про базування російських військ на території України до 2042 року в обмін на дешевий газ, Українська Народна Партія символічно потопила кораблі Чорноморського флоту Росії.

Паперові кораблики, розфарбовані в імперський триколор пішли на дно «міні-басейну» під яєчним обстрілом УНП. Перше яйце у кораблики із символічними назвами «Пукін» та «Мєдведьоff» запустив організатор акції, заступник голови Української народної партії Володимир ШОВКОШИТНИЙ. Він пояснив, що чи не найбільше страху на нинішню маріонеткову владу наганяють яйця, то ж ними й треба боротися. «Тим більше, що ці всі були освячені», – сказав ШОВКОШИТНИЙ.

Решту яєць роздали охочим та спільними зусиллями потопили всю флотилію, випущену на воду. Так до дна пішли «Газпром», «Окупант», «Наша Раша» та інші. Після потоплення флоту учасники акції разом прокричали «Ура!».

«УНП виступає за якомога швидшу денонсацію Харківських угод, бо кожен день затримки обертається зашморгом для країни», – заявив, виступаючи на мітингу перший заступник голови УНП Іван ЗАЄЦЬ. Він переконаний, що угоди – лише елемент політичного реваншу, який здійснює влада. І тому закликав представників інших політичних партій, які зібралися на акції, сформувати єдину позицію по ключових питаннях. Серед яких: виборче законодавство, ринок землі та нова Конституція.

ЗАЄЦЬ зауважив, що «коли одна стінка йде на іншу – від цього виграє третя сила». «Тож цей мітинг має стати кроком до об’єднання національно-патріотичних сил», – підсумував він.

Сьогодні Івану Стойку виповнилось 50!

Спортсмени з фрі-файту готуються до центрального заходу – відкритого чемпіонату Тернопільської області