Створено басейнову раду річки Боложівка

Поділитися

За ініціативи управління “Тернопільводгосп”, Лановецького МУВГ та Шумської районної ради і райдержадміністрації створена басейнова рада р.Боложівка, до складу якої увійшли сільради: Боложівська, Суразька та Онишковецька.
Очолив басейнову раду начальник Лановецького МУВГ Ілля Миколайович Юзюк. На організаційному засіданні затверджено Положення про басейнову раду р.Боложівка, першочергові заходи на покращення внутрішньогосподарських меліоративних систем на території Боложівської та Суразької сільських рад, що знаходяться в басейні річки на суму 95,5тис.грн.
Створення Басейнової Ради управління в галузі використання, охорони та відтворення водних ресурсів має стати координаційним інструментом для прийняття спільних стратегій та рішень всіма зацікавленими сторонами. Тому форма ради є найбільш прийнятною в даному випадку, що підкреслює саме підхід прийняття спільних рішень, які б максимально відображали інтереси всіх зацікавлених сторін (державного, громадського та приватного секторів), що здійснюють господарську діяльність в басейні ріки, затверджено Положення про Раду басейнового управління, повідомляє сайт Тернопільводгоспу

15% українських сімей не змогли отримати належну медичну допомогу

У Великих Загайцях на Шумщині підготували меліоративну систему