У Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій вчили студентів писати резюме. Про порушення вузом міжнародних стандартів не говорили

Поділитися

Cпеціалісти Тернопільського міськрайонного центру зайнятості взяли участь у ярмарку кар’єри, який проводив Тернопільський інститут соціальних та інформаційних технологій. Під час заходу відбулась презентація підприємств та установ м. Тернополя.

Для того, щоб підготувати студентів до майбутньої співбесіди із роботодавцями, представники центру зайнятості провели семінари на теми: «Ефективне проходження співбесіди», «Техніка написання резюме». Учасники ярмарку також дізналися про перспективи працевлаштування за тією чи іншою професією. Після семінарів проводилось поглиблене психодіагностичне обстеження усіх бажаючих на визначення структури інтелекту за методикою Амтхауера та  на визначення індивідуально-психологічних рис (методика Кеттела).

Про прапор іноземної держави, який розміщений на території навчального закладу, не повідомляється. А тим часом чимало тернополян здивовані, чому він розміщений не за міжнароднами стандартами?! Прапор мав би бути розміщений на будівлі навчального закладу, а не в землі.

У Чорткові учням розповідають як класно працювати муляром, водієм чи штукатуром

На Тернопільщині учнів привчають до “трактор’ятства”