У тернопільських супермаркетах подешевшає гречка: китайська гречка прибула в Україну

Поділитися


На великодніх вихідних в Одеський морський торговий порт прибуло судно MSC Samanta, яке доставило в Україну першу партію гречаної крупи з Китаю.

Через день після прибуття, 26 квітня 2011 року розвантажені контейнери з гречкою були переміщені в зону митного контролю для відбору проб органами Держхлібінспекції, Санітарно-епідеміологічної служби, Укрголовдержкарантину, Державного центру сертифікації та експертизи зерна ті продуктів його переробки.

Очікується, що проведення експертиз, видача сертифікатів якості, а також митне оформлення вантажу імпортованої гречаної крупи триватиме упродовж 27-29 квітня цього року. 30 квітня заплановано відвантаження китайської гречки з контейнерів на склади тимчасового зберігання для подальшого розподілу і транспортування у регіони.

З цього ж дня вантаж імпортованої китайської гречки буде доступний для ознайомлення представників ЗМІ. Акредитація для відвідування ЗМІ складів тимчасового зберігання узгоджуватиметься з компанією-експедитором – ТОВ «Штеф Фрейт Менеджмент»  м. Одеса.

У Тернополі відбудеться “Фестиваль прем’єр”: пісень, які написані у 2011 році

Сьогодні Івану Стойку виповнилось 50!