У Тернополі понад 200 самотніх людей похилого віку отримали подарунки до Великодня

Поділитися

Тернопільська міська організація Української народної партії спільно з міською організацією  Червоного Хреста провела акцію «Великодній кошик», під час якої самотні та знедолені отримали до святкового столу продуктові набори, які б не змогли собі дозволити через брак коштів.

“Такого зубожіння населення, яке ми спостерігаємо цього року,  ще не було. Пенсіонери, самотні люди доведені до відчаю. Вони змушені вираховувати що зможуть собі дозволити: купити півбуханця хліба, чи чверть. Тож про яку паску, які продукти до святкового столу може йти мова?” – з гіркотою риторично запитує голова Тернопільської міської організації УНП Михайло ДЖУС.

При цьому він зауважив, що Тернопільська міська організація УНП разом з Червоним Хрестом допомагає потребуючим мешканцям Тернополя вже не перший рік і допомагатиме й надалі, не чекаючи свят.

«Але державна влада повинна схаменутися і не прикривати свій цинізм у політиці соціального забезпечення скрутною фінансово-економічною ситуацією в державі. Бо до часу обіцяного “покращення життя вже сьогодні” більшість  пенсіонерів України не доживуть”, – застерігає урядовців політик.

Навіть напередодні 25-роковин Чорнобильської трагедії чорнобильці змушені доводити своє право на отримання виплат у судах

Ганьба! VI Міжнародний інвестиційний форум в Тернополі буде проводитись без національних ознак і російською мовою