У Тернополі протестували проти популяризації гомосексуалізму

Поділитися

У Тернополі пройшла акція проти популяризації гомосексуалізму. Підтримувати традиційні сімейні цінності мешканців міста закликали молоді активісти львівської організації «Рух чистих сердець».

«Ні – одностатевим стосункам», – кричав у рупор ведучий акції. Решта активістів ходили площею зі скриньками та збирали підписи проти легалізації Ради ЛГБТ – всеукраїнської громадської організації лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерів, зареєстрованої у лютому Мін’юстом. Лист-звернення планують надіслати Президенту України та Прем’єр-міністрові.

«Узаконення Ради ЛГБТ є тестом для суспільства. Якщо не буде на це реакції, то незабаром розпочнеться кампанія з визнання одностатевих шлюбів і подолання заборони у Сімейному Кодексі на усиновлення такими парами дітей. Ми закликаємо громадськість об’єднати зусилля, щоб запобігти популяризації нетрадиційної сексуальної орієнтації. Адже ще трохи – і її нав’язуватимуть українцям змалечку», – зазначили активісти, повідомляє http://zik.com.ua

Подібні акції проводять уже близько місяця в різних обласних і районних центрах України. Тернополян агітували долучитися до руху два дні – 5 і 6 квітня.

Головне – людина, а не її інвалідність

У Кременці відкриють гемодіалізне відділення