У Тернополі sms-мода вітати з святами минула, але у «Київстарі» стверджують, що українці надіслали близько 43 млн. SMS та MMS привітань з Великоднем

Поділитися

На свято Великодня, у неділю, абоненти «Київстар» надіслали близько 42 млн. SMS-повідомлень та понад 700 тис. MMS-повідомлень. У Тернополі, спілкуючись з друзями на цю тему, завважили, що вітання есемесками, листівками по електронній пошті – відійшли в минуле. Звичайно, всі ці речі не зникли, але втратили тотальний характер.

Принаймні, жоден з моїх друзів не купляв спеціально картки-поповнення рахунку, щоб потім скинути вітання з Великоднем. Аналогічна ситуація в неті.

Сьогодні в моду повернулись поштові листівки. І живе слово.

Ну, а “київстарівська” прес-служба каже, що у Великдень клієнти «Київстар» активно користувалися простими та зручними послугами SMS та MMS для вітання своїх близьких та друзів зі святом. Усього абоненти надіслали близько 42 млн. SMS-повідомлень та понад 700 тис. MMS-повідомлень. При цьому обсяг SMS-привітань на 2 млн. перевищив аналогічний показник у 2010 році.

Пік активності великодніх поздоровлень прийшовся на ранкові години. Так, у період з 11:00 до 12:00 абоненти відправили близько 5 млн. SMS-привітань зі святом. Найактивнішим за кількістю MMS-привітань став період з 09:00 до 10:00. У цей час абоненти «Київстар» надіслали близько 74,9 тис. MMS-повідомлень. При цьому якість зв’язку та послуг «Київстар» були стабільно високими.

44% респондентів, опитаних Соціологічною групою «Рейтинг» у квітні 2011, підтримують надання російській мові статусу державної. Проти цього виступають 47% опитаних

Як Сергій Притула кролика озвучував