Зверення міського голови Тернополя (з нагоди 1 квітня)

Поділитися

Дорогі друзі, побратими, тернополяни!

Сьогодні 1 квітня, коли більшість з нас жартує і сміється, мені не до веселощів. Минулого тижня їхав в тролейбусі (вирішив скористатися нагодою, бо скоро треба буде платити за проїзд більше) і почув багато невтішного на свій бік.
Тому я би хотів сьогодні попростити вибачення.
Попросити вибачення за тих окремих дурнів, які зараз є в моїй команді (бо нині День дурня!).
Попросити вибачення за ту брехню, якої в наших словах і діях вже трохи забагато (бо нині День брехні!).
Попросити вибачення за той сміх крізь сльози, який викликає моя робота на посаді міського голови в кожного тернополянина (бо нині День сміху!).
Попросити вибачення за невиконані обіцянки. Адже досі немає сміттєсортувальної лінії. За перший рік я обіцяв відкрити соціальні магазини в кожному мікрорайоні, а виявилось, що закрив і той єдиний, який був. Пільговики так і не їздять безкоштовно і дати собі з тим ради я не можу. Обіцяв проводити капітальний ремонт доріг, бо хтось мене переконав, що на ямковому попередники багато крадуть. Хто ж знав, що стану мером і тепер красти вигідно вже самому. Статут досі не прийнятий, і приймати його не збираюся, бо там прописана процедура відкликання депутатів і міського голови, а нам треба протриматися хоч би до Парламентських виборів, бо інакше Тягнибок і Клюєв голову знесуть. Якщо хтось думає, що ми ліквідували 3-й ЖЕК, щоб їхнє приміщення в центрі міста передати комусь зі своїх, то це – брехня. Це приміщення ми маємо передати донецьким, щоб розрахуватися за гроші, які вони нам дали на вибори.
Так що, тих тернополян, які проголосували за мене, вітаю з нашим професійним святом – Днем дурня!

s.nadal@ukr.net

Самовільний збір березового соку загрожує штрафом

У козівській санстанції знайшли порушень на 128 тисяч гривень!