17 травня профспілки Тернопільщини скажуть Януковичу і Хоптяну своє “фе”

Поділитися

Президія обласної ради профспілок підтримала вимоги працівників бюджетної сфери та висловила готовність вийти на масові акції протесту в захист соціально-економічних та трудових прав і гарантій працівників освіти і науки, охорони здоров’я, культури, державних установ та соціальної сфери.

28 квітня відбулось засідання президії обласної ради профспілок, на якому прийнято постанову «Про акцію протесту профспілок працівників бюджетної сфери» та підтримано вимоги всеукраїнських профспілок працівників бюджетної сфери до Президента України, Верховної ради України, Кабінету Міністрів України про невідкладне вирішення соціально-економічних проблем в бюджетній сфері. Відповідно до постанови президії вирішено провести 17 травня 2011 року 0 15-00 год. в м. Тернополі на Театральному майдані мітинг профспілок працівників бюджетної сфери, затверджено склад обласного координаційного комітету з підготовки та проведення акцій протесту, завданням якого є організація та координація дій профспілок для участі в такій акції 18 травня поточного року в м. Києві.

Схвалено звернення до Президента України В.Ф. Януковича та направлено лист голові обласної державної адміністрації Хоптяну В.А. з вимогами відновлення і реалізації трудових прав і гарантій працівників освіти, науки, охорони здоров’я, культури, соціальної сфери, державних установ та забезпечення їх належного соціального захисту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Прес-служба обласної ради профспілок

Долар продовжує лихоманити: на насі друга хвиля економічної кризи?

Чин Соборовання у Зарваниці