Акцію «Квітка добра та милосердя» провів у Тернополі обласний Червоний Хрест

Поділитися

Тернопільський Червоний Хрест допомагає онкохворим дітям. Уже третій рік поспіль у рамках Всеукраїнського місячника організації члени Червоного Хреста збирають кошти усім, хто того потребує.

Попередні два роки допомагали дітям хворим на туберкульоз та ветеранам Великої Вітчизняної війни. Цьогоріч, каже голова Товариства Червоного Хреста в області Олександра Бригадир, найбільше матеріальної допомоги потребують онкохворі діти.

Олександра Бригадир: «Ми помітили таку дуже неприємну картину, що останнім часом до нас дуже часто звертаються батьки онкологічно хворих дітей. Їх останнім часом так багато, що неможливо на це все отак безсердечно дивитися. Кошти ми покладемо на рахунок нашої організації. І тоді ми будемо зв’язуватися з обласною дитячою лікарнею, де лежать онкологічно хворі діти».

Цьогорічна акція проводилась одночасно в 14 точках міста. Кожен бажаючий міг пожертвувати гроші, вкинувши їх у банку, а взамін отримати квітку. Дехто не шкодував і 10 гривень. Інші взяли участь у акції через те, що самі пройшли через подібні проблеми у житті.

Окрім збору благодійних внесків, ініціатори акції проводили безкоштовні медичні консультації та вимірювали артеріальний тиск кожному бажаючому. Члени Червоного Хреста сподіваються зібрати більше 6 тисяч гривень, повідомляє телеканал ІНТБ

Третій Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Героя України Степана Бандери відбувся минулими вихідними у Тернополі

Марія Чашка: Ми не маємо права мовчати