Андрій Бачинський презентує у Тернополі повість “Неймовірні пригоди Остапа та Даринки”

Поділитися

Книгарня «Є» та видавництво «Грані-Т» запрошують Вас 24 травня о 17:00 на презентацію дитячої повісті Андрія Бачинського «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки».

Під дією чар старого карпатського мольфара близнята Остап і Даринка потрапляють у минуле. Щоб повернутися назад, їм необхідно визволити опришка Івана та його кохану Марисю, доньку воєводи Золочівського замку, з полону закляття чорного чаклуна. І щоб побороти його чари, дітям доведеться подолати довгий складний шлях через непролазні хащі карпатських лісів, темні підземелля львівських костелів та неприступні стіни замків, які охороняють древні духи й привиди. А відтак вони ще мусять подолати страшну королеву-відьму Бону, щоб урятувати свою меншу сестричку Оленку… Та коли вони разом – їм ніщо не стане на заваді!

Під час презентації повісті Андрій Бачинський розповість не тільки про карколомні пригоди своїх героїв, але й проведе віртуальну екскурсію замками Львівщини.

***
Адреса книгарні «Є»:

м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9

Вхід вільний.

З 25 травня і до 5 червня будуть перебої з електропостачанням споживачів по вул. Центральній села Чабарівка Гусятинського району

Яким буде інтернет майбутнього?