Чи впорядковані всі повстанські могили на Тернопільщині? «Нашоукраїнці» обіцяли впорядкувати ще до Великодня

Поділитися

Рада Тернопільської обласної організації партії «Наша Україна» ще 23 березня прийняла рішення провести акцію з прибирання та впорядкування могил борцям за волю України напередодні Великодніх свят.

В рамках цієї акції тернопільські «нашоукраїнців» обіцяли впорядкувати могили повстанців, воїнів ОУН-УПА в містах та селах області. До заходу, з метою патріотичного виховання та вшанування пам’яті Героїв, що полягли за волю України, мала залучатись молодь краю. Прибирання могил планується завершити до 16-го квітня, повідомляв партійний сайт нашоукраїнців

«Ми бачимо спроби діючої влади провести ревізію історії України. Зокрема, обурення усіх свідомих українців викликало намагання міністерства освіти змінити зміст шкільних підручників з історії, з яких хочуть просто викинути багато славних сторінок про боротьбу нашого народу за незалежність, про національних героїв. Тому, щоб створити противагу таким антиукраїнським крокам влади, подати підростаючому поколінню приклад шанобливого ставлення до власної історії, щоб зворушити в серцях юних мешканців Тернопільщини прагнення пізнавати минувшину свого народу та шанувати кращих синів і дочок України, Рада партійної організації вирішила провести таку акцію. Плануємо, що вона стане традиційною і буде проводитися щороку», – відзначив голова Тернопільської обласної «Нашої України» Петро Мандзій.

Цікаво, минув Великдень, а могили дійсно прибрані чи це все чергове ля-ля?

Напишіть у коментарях

Депутати-«нашоукраїнці» оприлюднили декларації про доходи

Арсеній Яценюк: «Арешт Юлії Тимошенко означатиме офіційне оголошення політичної війни в країні»