Другого травня близько чотирнадцятої години у селі Плебанівка Теребовлянського району сталася дорожня пригода зі смертельними наслідками

Поділитися

Транспортний потік на автошляху, що петляє населеним пунктом, завжди інтенсивний. На таких ділянках недопустима поспішність, дорога вимагає від учасників руху уваги й зосередженості. Про це добре знають досвідчені водії, а встановлені дорожні знаки заздалегідь попереджають про небезпеку. Невміння «читати дорогу» призводить до непоправного – втрати життя та здоров’я людей.
За попередніми даними, 74-річний водій із селища Микулинці Теребовлянського району раптово виїхав автомобілем «ВАЗ-2109» на смугу зустрічного руху. Помилка для чоловіка стала фатальною. Після зіткнення із зустрічним автомобілем “Жигулі” пенсіонер не вижив.
За кермом зустрічного легковика перебував 51-річний житель міста Кременця. Він та двоє його пасажирів з травмами, переломом та забоями опинилися у Теребовлянській районній лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу. Тим часом слідчі встановлюють обставини дорожньої пригоди.
Працівники ДАІ області неодноразово попереджали учасників руху про небезпеку на автошляхах. З настанням тепла, у свята та вихідні транспорту значно побільшало, рух на дорогах став більш ризикованим. Міліціонери звертаються до водіїв та пішоходів дотримувати правил руху.

В Одесі журналісти- це офіціанти. А в Тернополі?

Поки “свободівці” у Тернополі ніяк не запустять авіарейси, в Криму вже з 1 липня почнуть польоти авіатаксі!