Як на Тернопільщини виводять бізнес із “тіні”

Поділитися

В області реалізовуються дієві заходи з виведення бізнесу із «тіні». З початку року органами державної податкової служби проведено 787 рейд-перевірка, в ході яких перевірено 1062 суб’єктів  господарської  діяльності.

За наслідками проведених перевірок виявлено 1232 не облікованих найманих працівників, до органів прокуратури передано 312 справ та 266 справу до інспекції праці.

За наслідками проведеної роботи з 786 працівниками роботодавці уже уклали трудові договори. У порівнянні до минулого року кількість виявлених не облікованих найманих працівників зросла на 920 (станом на 7 квітня 2010 року виявлено 312 не облікованих працівників). Крім цього, залучено до державної реєстрації 75 громадян.

За період з 1 по 7 квітня 2011 року здійснено 69 рейдів-перевірок щодо виявлення не облікованих найманих працівників, перевірено 88 СГД фізичних осіб та виявлено 104 необлікованих найманих працівника. За наслідками проведеної роботи за тиждень з 114 працівниками роботодавці уклали трудові договори.

Хочете підтримати Юрія Луценка?

Найближчими днями українці поминатимуть померлих родичів. Штучні квіти напередодні подорожчали мало не вдвічі, а церква радить не влаштовувати на могилах гучних застіль