Сьогодні у Тернопільському драматичному театрі завершуєся книжковий фестиваль

Поділитися

Протягом трьох днів поспілкуватися з авторами і видавцями та й просто купити книги могли усі бажачі. Цього року «пофестивалити» до Тернополя приїхали Тарас Прохасько, Іван Андрусяк, Марія Чумарна, Андрій Бачинський.
Уперше до Тернополя приїхали видавництва «Розумна дитина», «Смолоскип», «Добра читальня». А також знову приїхали видавництва «Зелений пес», «Старий лев», «БАК», «Видавництво Києво-Могилянської академії» та багато інших. Загалом до Тернополя приїхало 40 видавництв, які представили свої видання та авторів.
Благодійний фонд Влади Прокаєвої «Обдаровані діти — майбутнє України» розробив Всеукраїнський соціально-культурний проект «З книгою в серці» та соціальну фотовиставку «Зірки. З книгою в серці». Цю виставку, відкриття якої відбулося 11 травня о 13.00 тернополяни могли побачити, завітавши до «Бункерімузу».Міні копії виставки назавжди залишаться у Тернополі, в обласній дитячій бібліотеці.

Цього ж дня відбулося офіційне відкриття фестивалю о 15.00

Унікально, на одному подиху пройшов творчий вечір Олександра Смика на малій сцені драмтеатру
Ще однією «родзинкою» став вечір співаного слова, що відбувся в обласній філармонії 12 травня о 18 годині ( до речі, був хід вільний!!!). Свої пісні виконали відомі барди: Сергій Синюк, Сергій Лазо, отець Василь Брона та інші

Сьогодні, 13 травня. потужним завершальним акордом фестивалю стане   концерт у Тернопільській обласній філармонії, який даватимуть музиканти Тернопільського музичного училища імені Соломії Крушельницької. Приїде спеціальний гість Валерій Маренич, будуть виступати також Сергій Лазо, Леся Романчук, Олег Герман, Руслан Воньо, Наталка Кременчанка, Олександр Смик, отець Василь Брона та багато інших.

“Українська платформа» відзначила 350-річчя козацької битви під Купчинцями та Денисовим

Що відбувається на Тернопільщині?