Тернополянкам на замітку: професійний художній візаж

Поділитися

Ви хочете виглядати неповторно? Хочете виділятися оригінальним стилем? До Ваших послуг професійний макіяж та художній візаж, заплітання волосся в стильні чудернацькі узори.

 

На всі випадки життя
Наш досвідчений візажист  готовий запропонувати клієнтам послуги будь-якого рівня: вечірній, весільний, діловий, арт-візаж. Візажист підходить до своєї справи, як художник: він відзначає всі дрібні недоліки обличчя і його безперечні переваги. Майстер приховує недоліки, робить риси обличчя чіткішими і визначеними, виразними і яскравими, підкреслює достоїнства і плюси вашій зовнішності. У залежності від того, куди ви йдете – на побачення чи фотосесію, на ділову зустріч чи на урочистий прийом, візажист виконає різні види макіяжу, повідомляє сайт тернопільських майстрів http://profvisage.ucoz.ua/

Професійний – природний і бездоганний

Професійний візаж практично не помітний на обличчі, він виглядає максимально природно. Відмінна основа під макіяж, косметика високої якості та майстерність візажиста в сукупності створюють ідеальний макіяж, на корекцію якого не потрібно відволікатися під час важливих подій. В продовж урочистого прийому, балу, побачення ви можете бути впевнені в собі: макіяж, зроблений професіоналом, залишається бездоганним, скільки б годин тривав важливий захід. Ви завжди будете виглядати природно, свіжо і яскраво.

Пробний візаж

Ми пропонуємо клієнтам цю важливу послугу. Багато хто хоче побачити себе ще до події, як би «освоїти» даний макіяж, побачити себе в новому образі, звикнути до перевтілення. Візажист підбере клієнтові відповідний тон, порекомендує колірну гаму, в якій макіяж буде ідеальний, порадить матові або перламутрові відтінки. Побачивши себе в новому образі завчасно, клієнт може разом з візажистом внести необхідні корективи в зовнішність. В урочистий день або вечір ця попередня робота з макіяжем додасть клієнту впевненість у тому, що його вигляд дійсно бездоганний та неповторний.

Лікар–алерголог — про те, як імунітет воює з чужим генетичним матеріалом, звідки береться алергія на квітковий пилок і чим краще лікувати цю патологію

Вперше в Тернополі відбудеться відбірковий Чемпіонат області з більярдного спорту серед юніорів