У Тернополі відбудуться презентації та майстер-класи від видавництва Старого Лева

Поділитися

Книгарня «Є» та Видавництво Старого Лева запрошують 13 травня о 17:00 на презентацію книги Дарії Цвек «Малятам та батькам» та майстер-клас по виготовленню баранчиків із солоного тіста.

Книга відомої української кулінарної майстрині – це унікальна мандрівка традиційними та дитячими святами. Тут міститься чимало корисних порад – як створити для Ваших дітей і всієї родини особливу святкову атмосферу в домі, навчити наймолодших членів сім’ї добрим манерам, етикету, мистецтву готувати і красиво сервірувати стіл, прибрати ялинку, власноруч виготовити і подарувати одне одному невеличкі подарунки.

Багатий матеріал книги доповнюють описи ігор та розваг для малечі, святкові віршики, народні віншування, колядки та щедрівки з нотами, що стане у пригоді не лише батькам, але й вихователям дитячих садків, учителям молодших класів шкіл. Подарункове видання проілюстроване графічними малюнками та кольо­ро­вими світлинами

Модератор зустрічі – Христина Тузяк. Вхід вільний

***

Книгарня «Є» та Видавництво Старого Лева запрошують 14 травня о 14:00 на презентацію книги Саші Чорного «Щоденник фокса Міккі» переможця конкурсу «Книжкове левеня» у номінації «Видання перекладної прози» за участі перекладача Мар’яни Савки.

Ви ще й досі вважаєте, що собаки не вміють думати? Таке твердження спростує маленький симпатичний фокстер’єр на ім’я Міккі. Виявляється, собаки не лише думають, а й уміють писати, читати (щоправда, лише по складах) та віршувати! А ще, наш фоксик полюбляє кіно, відпочинок біля моря та цирк! Та найбільше його надихає “Щоденник”, який він пише, тримаючи олівця в зубах. Ой! Олівець вломився…

Модератор зустрічі – Мар’яна Савка. Вхід вільний

Перший заступник міського голови Тернополя подав заяву на звільнення

Російський співак думав, що вже “пролетів” у півфіналі Євробачення