Відбудеться відкритий турнір Тернополя з пейнтболу «Кубок Шухевича» 2011. Командам-учасницям треба готувати по 500 гривень

Поділитися

25-26 червня відкритий турнір Тернополя з пейнтболу «Кубок Шухевича» з нагоди Свята Молоді.
Організатори: Пейнтбольний клуб: «Легіонер» та ТОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».
Мета: Кубок присвячений до дня народження головного командира УПА Р. Шухевича, популяризація здорового способу життя, відзначення дня молоді.

Положення:
В турнірі може взяти участь будь яка команда яка подасть зголошення до 24 червня до 16:00 та сплатить організаційний внесок в розмірі 500 грн.
Кількість гравців в команді 5 чоловік та один-два запасні.
Турнір почнеться 25 червня об 11:00. Всім командам, які зголосяться треба прибути до 10:00 на місце проведення та зареєструватися. Турнір буде проводитися за круговою системою (кожна команда буде грати з усіма іншими до двох перемог). За результатами кругового туру переможцем буде та команда яка набере найбільше балів при однаковій кількості балів вище місце має та команда, що здобула більше перемог в рандах. Якщо буде заявлено 6 та більше команд буде сформовано дві групи, з кожної групи перша команди виходять на першу за 1-2 місце, і так ділі.
Маску та пейнтбольний маркер забезпечують організатори, одяг команди забезпечують самі.
Бали нараховуватимуться так: перемога 3 бали, поразка 0.
Принцип гри: захопити прапор суперника і занести на свою базу.

Народний депутат України Іван Стойко звернувся до Генпрокурора та міністра внутрішніх справ

У Тернопільській загальноосвітній школі 1-3 ступенів № 29 презентували світлини на плакатах «Українська Повстанська Армія. Історія нескорених»