24 червня Янукович розпочинає судилище над Тимошенко. Тернопіль стає на захист

Поділитися

Звернення

Шановні краяни!

Чергова політична розправа над лідерами опозиції призначена на п’ятницю, 24 червня. Суд розглядатиме справу, сфабриковану проти голови партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Політичне підґрунтя кримінальних справ не викликає сумніву. Про це вже заявили лідери європейських держав та провідні консалтингові компанії світу. Вивчення матеріалів кримінальних справ, порушених проти опозиціонерів, підтвердили, що колишні урядовці, очолювані Юлією Тимошенко, діяли в межах законодавства та своїх повноважень.

Не припиняються брехливі звинувачення політичних клоунів навколо того, що визначена Кабміном Юлії Тимошенко ціна на газ була завищеною. Хоч українці не лише побачили, а й вже відчули, що навіть здача національних інтересів командою Януковича, яка проявились у підписанні «Харківських угод», не дозволила владі зменшити вартість газу, а навпаки, призвела до підвищення тарифів. В поєднанні із тотальним подорожчанням на інші товари і послуги та бездарними діями влади нашу державу ведуть до повного занепаду із подальшою приватизацією українських земель.

Єдиною метою переслідування Юлії Тимошенко є заборона їй зустрічатись із виборцями в різних куточках України і не допустити її та інших опозиціонерів до майбутніх парламентських виборів.

Лише послідовний опір українського народу зможе зупинити свавілля влади.

Усі свідомі українці повинні заявити свій рішучий протест політичним переслідуванням.

Закликаємо жителів Тернопілля взяти участь у протестних акціях поблизу Печерського районного суду в місті Києві у п’ятницю, 24 червня.

Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ

Голова Тернопільської обласної

організації «ВО «Батьківщина»,

народний депутат України

Через «дерибан» тернопільських земельних ділянок депутати від «Партії регіонів» покинули сесію міськради

«Злочинними є кожен пункт так званої пенсійної реформи антиукраїнського режиму Януковича», – Василь Деревляний