Черкаські патріотичні партії зібрали гроші на квиток до Донецька голові ОДА. Чому тернопільські не збирають Хоптяну до Хмельницька?

Поділитися

У Черкасах на Театральній площі відбулася акція протесту  опозиційних сил – «Нашої України», ВО «Свобода», УНП, ВО «Батьківщина», НРУ, ГО «Воля ХХI». Вони публічно засудили антиукраїнську політику нинішньої влади.

Театральна площа вимушено стала  місцем опозиційної акції, оскільки напередодні  влада через суд заборонила проводити цей мітинг на Соборній площі, навпроти будинку облдержадміністрації. За вказівкою чиновників було навіть огороджено площу високим металевим парканом, а весь її периметр заповнено будівельною технікою. Аби виправдати таку «тактичну операцію», владні мужі міста та обласної Ради заявили про початок реконструкції центральної площі Черкас, хоча у своїх інтерв’ю визнали, що плану реконструкції та коштів на ці роботи немає.

У ході мітингу опозиційних сил було проведено збір коштів серед черкаської громади на квиток голові облдержадміністрації Сергію Тулубу  додому,  на Донеччину.

Опозиціонери скандували «Геть Тулуба!» та «Чемодан-вокзал-Донецьк». Присутній на мітингу голова виконкому обласної організації партії «Наша Україна» Микола Каплій  також дав гроші на квиток губернатору. «Дав небагато, аби вистачило на «плацкарт»! – зазначив Каплій.- Більшого  не вартують!»

Зібрані гроші учасники мітингу передали голові облдержадміністрації.

Депутати Тернопільського „Фронту Змін” ставлять під сумнів законність спорт-бару в Палаці спорту

Газету міської ради «Тернопіль вечірній» принесли у кожну скриньку