Депутати Тернопільського „Фронту Змін” ставлять під сумнів законність спорт-бару в Палаці спорту

Поділитися

Депутат міської ради, керівник депутатської групи „Фронту Змін” Петро Гринчишин підготував звернення до начальника управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів В.Хомінця та головного санітарного лікаря Тернополя В.Паничева, в якому просить надати копії дозвільних документів, на основі яких відкрито спорт-бар в приміщенні Палацу спорту (бульвар Д.Галицького, 2).

«Мене, як і більшість тернополян, шокували фотографії, опубліковані на одному із тернопільських сайтів, на яких чітко видно вивіски бару, який невідомо як там відкрився, – обурюється Петро Гринчишин. – Тому я чекатиму на пояснення влади та відповідних контролюючих структур».

Депутат впевнений, що жодного рішення щодо такого використання приміщення Палацу спорту міська рада не приймала, тому він також проситиме перевірити цільове використання вказаного приміщення в розрізі орендарів, термінів і вартості оренди, вільних площ.

«Спочатку свободівська більшість безкоштовно віддає частину цього приміщення одному з танцювальних клубів, а тепер невідомо звідки там з’явився бар», – наголошує депутат.

Зазначимо також, що двері Палацу спорту не є місцем для розміщення зовнішньої реклами, однак реклама домінуючої в Тернополі політичної сили прикрашає їх поруч з рекламою самого бару.

Чому Орест Муц критикує Івана Гуту, а губернатор Хоптян – хвалить?

Черкаські патріотичні партії зібрали гроші на квиток до Донецька голові ОДА. Чому тернопільські не збирають Хоптяну до Хмельницька?