Хто і що «світить» Яценюку на Тернопільщині?

Поділитися

 

На таку та інші цікаві теми «Про все» поспілкувалось з лідером «Фронту змін» у нашому краї Любов Гринчишин. Пані Люба, незважаючи на вдалу кар’єру у банківській сфері і керівництво однією з найперспективніших політичних сил, не відома широкому загалу області. Її знають фахівці. Відгукуються позитивно. Політики, у більшості випадків, пожимають плечима. Мовляв, щось конкретно сказати про Любов Гринчишин, як політика, не можемо. Проте, це,  ймовірно, хитрість. Не хочуть наші чоловіки-політики «виплекати» місцеву Юлію Тимошенко. Адже за діловими якостями, аналітичними здібностями пані Люба дасть фору багатьом «штанам» з місцевого політ бомонду. Про це можемо щиро сказати із власного досвіду спілкування з багатьма політиками.

Щодо політичного досвіду, то їй, звичайно, допомагає чоловік Петро, який за каденції Романа Заставного був правою рукою в тодішнього мера. Але минуть вибори 2012 року і тоді побачимо де буде Любов Гринчишин і її політична команда.

Критично налаштований читач скаже, що  занадто солодко написано. Тоді послухайте пряму мову цього політика, подивіться, як вона аналізує, реагує. Ми вели мову  про економіку «високих матерій» і про буденне та  близьке кожному.


Про ревізію Борщівського міського бюджету: фінансових порушень на 443 тисячі гривень!

Про неї заговорить колись історія – Маракіна Вікторія. Випускниця 2011 року тернопільської школи № 17