Ярослав Джоджик, як і Іван Стойко, клопочеться про Кіровоградський драмтеатр. А Орест Муц написав лишень один законопроект

Поділитися

Щось дивне коїться в тернопільському політикумі. Два народні депутати України з демократичного табору турбуються більше про театральне мистецтво Кіровограду, ніж Тернополя. Ми вже писали про депутатський запит Івана Стойка, як виявилось, голова ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ обласної організації УНП Ярослав Джоджик також підтримав кіровоградську мельпомену.

“Про все” не проти допомоги усі українським театрам. У цьому не має ніякої крамоли. Проте, потрібно турбуватися й про заклади культури Тернопільщини.

Цікаво, що у запитах нардепа з Тернопілля Ярослава Джоджика є турбота про закупівлю трамваїв до столиці, ( як відомо, Ярослав Іванович взяв кошти, на закупівлю квартири у столиці); щодо реабілітації Героя Радянського Союзу Івана Килюшика, але спробуйте знайти щось про наш край.

Цікаво, що Ярослав Джоджик надзвичайно плодючий у законотворчості.

Тут є і про внесення змін до Податкового кодексу України (в частині не оподаткування доходів фізичних осіб, отриманих від продажу сільгосппродукції власного виробництва з використанням земельних ділянок, наданих їм для ведення особистого селянського господарства) , про забезпечення дотримання пам’ятко-охоронного законодавства України (щодо недопущення будівельних робіт на території пам’ятки археології національного значення “Місто Володимира – дитинець стародавнього Києва з фундаментами Десятинної церкви”). За пів року, правда, лише три законопроети. За 2010 рік – майже два десятки.

Для порівняння – законотворча робота Василя Деревляного, Івана Стойка та Ореста Муца

Василь Деревляний у Верховній Раді

Зарваницька ініціатива