Комуністи готові засадити до тюрми кожного українця, хто промовить погане слово про Леніна

Поділитися

1937-ий рік повертається: комуністи готові засадити до тюрми кожного українця, хто промовить погане слово про Леніна

Те, що комуністи закріпилися при владі в Україні, – свідчення продажності нелегітимної влади та потурання ворогам українського народу.

Але, сьогоднішня влада в Україні не лише підтримує антиукраїнські сили, в особі «КПУ», але й виконує їхні маразматичні забаганки.

“Схоже на сталінські часи, коли перевіряли людину, яка не сподобалася «таваріщам» із ЦК”, – подумала я після дзвінка з Шевченківського відділу міліції. Його представники розпитували мене, що я говорила на телепередачі “Велика політика з Євгенієм Кисельовим” 22 квітня цього року. Міліціонери повідомили мене, що з Головного Управління МВС України до них у відділок надійшов лист, в якому йдеться, що необхідно вияснити ситуацію щодо мене.

Я не вірила своїм вухам, коли мені повідомили (ті ж міліціонери), що нардеп від КПУ Царьков надіслав депутатське звернення до Міністра внутрішніх справ Могильова, аби той “провів перевірку” щодо моєї особи.

Міліціонери ознайомили мене з тим зверненням. Передаю дослівно:

“№866-ВР-03 від 17.05.2011.

Міністру внутрішніх справ Могильову А.В.

Депутатське звернення


Шановний Анатолію Володимировичу!

На підставі ст. 16 Закону України «Про статус народного депутата України» звертаюся до Вас.

22 квітня 2011 року я був присутнім на програмі «Велика політика», тема якої була «День народження Леніна».

Однією з присутніх була викладач та заступник кафедри філософії Інституту соціальних наук – Леся Применко. Під час обговорення даної теми мені стало відомо, що дана особа негативно відноситься до історичної постаті В.І.Леніна.

Леся Применко заявила, що особисто приймала участь у руйнуванні пам’ятників В.І. Леніна.

Прошу Вас згідно Ваших повноважень та чинного законодавства провести перевірку відносно причетності Применко щодо руйнування пам’ятника В.І.Леніна”.

Що це???

Це з яких пір у “вільній”, “незалежній” Україні не можна висловлювати думки щодо діяльності відомого ката українського народу – Ульянова-Леніна? Це з яких пір негативне ставлення українки до того, хто прирік на смерть мільйони українців, – вважається злочином, що тягне за собою розгляд питання міліцією?

Я відмовилася давати якісь письмові пояснення і щодо моїх слів на “Великій політиці”, і щодо звинувачення, від комуністичного ідіота, в моїй причетності до руйнування ідола (чи ідолів, невідомо, – Царьков не розібрався) комуністичного режиму.

На Інтернет-сторінці http://politika.inter.ua/uk/episode/107/members розміщене відео цієї телепередачі з моєю участю. Кожен бажаючий може переглянути його й оцінити ступінь “кримінальності” моїх слів.

Українці! Не дамо можливості окупантам повернути нас

у совєтське минуле!

Комуністи – це “вічно вчорашнє”!

КПУ – це бандугрупування, яке кожний порядний громадянин, незалежно від його політичних уподобань, має розглядати як кримінальну зграю, за якою “плаче” Нюрнберг-2.

Їхній Царьков-ідіот не лише посмів погрожувати мені тюрмою, не маючи на те ніяких підстав, а базуючись лише на власній фантазії, – в прямому ефірі “Великої політики”! Він дійсно наполягає на відкритті проти мене кримінальної справи, роблячи для того певні кроки!

Пропоную для початку – посадити Царькова в клітку і показувати як мавпу в зоопарку, щоб люди на нього дивилися і сміялися, кидаючи в нього гнилі банани.

Геть ворогів українського народу – і з влади, і з нашого життя!

Олеся Применко, кандидат філософських наук, прес-секретар ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери

22 червня – пам’ятати про них усіх і молитися за них усіх!

Провід ОУН (б) закликає працівників СБУ працювати на захист державних інтересів