Квест полонить серця молоді задля благого діла

Поділитися

Екстремально-комічний квест “Ціль-президент”, створений на основі однойменного фільму і не тільки, стартує у неділю, 12 червня 2011року о 13 годині на вулиці Д.Галицького 1, що перед Львівським театром ляльок. Захід організовується громадською організацією “Молодіжний націоналістичний конгрес” (МНК).

Як відомо, квест – це інтелектуально-динамічна гра, яка полягає у проходженні командою вказаного маршруту і передбачає виконання спеціальних завдань. Завдяки йому кожен зрозуміє, що питань на які нема відповіді – не існує!

“Я впевнена, що участь у квесті окрім хорошого настрою, яскравих вражень та подовженого, за допомогою сміху, життя допоможе Вам краще зрозуміти сучасний стан нашої держави та зміцнити свою громадянську позицію. Таким чином ми звернемо увагу до найбільш болючих місць нашої країни.”-повідомила координатор акції, член ЛОО МНК, Соломія Фаріон.

Твої кроки:
• збери команду 3-5 людей;
• зареєструвати команду за телефоном ( 063 067 77 84 – Соломія) або емейлом (malvapost@gmail.com);
• приходь 12 червня 2011року о 13:00 на вулицю Д.Галицького 1;
• візьміть із собою: хороший настрій, фальшиву купюру, варене яйце, прищіпку, гранений стаканчик, фотоапарат та те, що може знадобитися під час блукання містом від точки до точки;
• організаційний внесок: 30 гривень при попередній реєстрації, 50 гривень – перед початком гри.

Гроші зібрані під час гри підуть на допомогу у лікуванні Михайла Петричка, 87-літнього ветерана національно-визвольних змагань, учасника Карпатської Січі, довголітнього члена ОУН, який переніс інсульт і зараз потребує допомоги.

Прес-Служба ЛОО МНК

Журнал “Корреспондент” за допомогою нового рейтингу сотні найбагатших українців показує, “хто у домі господар, і на чиїй вулиці свято”.

Команда Тернопільської міської ради перемогла у футбольному турнірі «Преса-Славутич’2011»