Мене, як народного депутата України, обраного від загальнодержавного округу болять проблеми всієї України

Поділитися

Щодня я отримую листи виборців з різних куточків нашої держави, і природнmо, що відразу реагую на них усіма доступними мені законними методами, в тому числі і депутатськими запитами.

Змушений повідомити, що заяв та звернень стосовно Тернопільського обласного драматичного театру до мене не надходило. Та загалом, розумію і знаю проблеми Тернопільщини, яка звичайно, є рідною для мене областю. Тому чекаю на  обґрунтовані звернення від керівництва, громадян та  щомісяця проводжу прийоми  виборців  Тернопільської області  або виїжджаючи конкретно в райони, або ж, як 25 травня цього року – здійснюючи його в обласному центрі у приміщенні партії «За Україну!», що по вул. Грушевського, 2.

3 червня Головою Верховної Ради на пленарному засіданні буде проголошено 36-й депутатський запит щодо факту злочину, скоєного 29 грудня 2008 року колишнім директором державного підприємства «Тернопільстанартметрологія» міста Тернополя Тешнером Миколою Ярославовичем, внаслідок якого загинув співробітник – Омельян Микола Андрійович.

Отже, шановні виборці Тернопільщини, дорога інтелігенціє краю. Слідкуйте за оголошеннями  в газеті «Свобода» та по обласному радіо і приходьте поспілкуватися з усіх наболілих питань.  Головне – не залишатися байдужими !

Чекаю також на Ваші письмові пропозиції стосовно законотворчої роботи за адресою: вул. Грушеського, 5,  м. Київ, Верховна Рада України, 01008.

В Тернопільській області на 38 % зросли нарахування по податку на прибуток підприємств

Екс-губернатор Тернопільщини заробив понад 320 тисяч гривень та має на рахунку в банку майже пів мільйона