В Тернопільській області на 38 % зросли нарахування по податку на прибуток підприємств

Поділитися

За результатами роботи в першому кварталі 2011 року платниками податку на прибуток підприємств області подано всього 3154 декларації (розрахунки) з податку на прибуток підприємств, з яких 2944 основні декларації, 185 розрахунків по консолідованій сплаті податків та 25 декларацій страховиків.

Згідно з даними поданої звітності з податку на прибуток до Зведеного бюджету нараховано податку на прибуток в сумі біля 30,7 млн. грн. Нарахування податку в цілому по області за I квартал поточного року збільшились порівняно з аналогічним періодом минулого року на 38 %.

На галузевому рівні спад нарахувань спостерігається в підприємств спиртової галузі та виробництва алкогольних напоїв. По таких підприємствах сума нарахованого податку на прибуток порівняно з попереднім роком зменшилась на 47,5 %.

Проте є й позитивні зміни: з групи збиткових вийшли 9 підприємств, якими задекларовано податку до сплати в сумі понад 136 тис. грн.

 

За матеріалами відділу адміністрування податку на прибуток управління  оподаткування юридичних осіб ДПА в Тернопільській області

Як правильно розмістити монітор?

Мене, як народного депутата України, обраного від загальнодержавного округу болять проблеми всієї України