Народний депутат Василь Деревляний вважає губернатора Тернопільщини “бригадиром”

Поділитися

Сьогодні, 10 червня ЦВК відмовила в реєстрації 24 ініціативних груп, в тому числі двох з Тернопільської області (Зборівського та Тернопільського районів), для проведення Всеукраїнського референдуму, щодо заборони купівлі-продажу землі. Про це повідомив під час прес-конференції, 10 червня народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

За словами народного депутата, попри те, що ЦВК не має таких повноважень, все ж, у відмові в реєстрації йдеться про неконституційність питання, запропонованого на референдум.

 

«У зв’язку з тим, що переглянувши всі букви та коми, придертися не було до чого, вони (представники ЦВК) на вимогу влади, зіслалися на неконституційність питання. Але ми, звісно, будемо відстоювати законність та права громадян. В кількості понад 50 народних депутатів звернемося до Конституційного суду за роз’ясненням.», – зазначив Василь Деревляний.

В разі, якщо і Конституційний суд буде на стороні антиукраїнської влади, партія «Батьківщина» закликатиме суспільство до акцій протесту.

Нагадаємо, що саме за ініціативи лідера партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко та організації місцевих партійних осередків партії ВО «Батьківщина» було розпочато процедуру проведення згаданого референдуму з метою захисту найціннішого, що залишилося в українців – рідної землі!

Залом в Тернопільській області перший етап підготовки до Всеукраїнського референдуму – збори громадян України проведено в 11 районах області: Монастириському, Зборівському, Тернопільському, Бучацькому, Заліщицькому, Теребовлянському, Чортківському, Шумському, Підгаєцькому, Борщівському, Лановецькому та місті Тернополі. З метою більш повного охоплення районів області збором підписів, до складу ініціативних груп включено громадян України, які проживають в районах у яких збори не відбулися. Тобто, ініціативу партії ВО «Батьківщина», щодо захисту української землі підтримали всі 17 районів Тернопільської області та місто Тернопіль.

«Щепоновський та представники влади в області розповсюджують провокативні плітки, щоб усунути мене від роботи по захисту обдурених Щепановським пайовиків», – повідомив під час прес-конференції  Василь Деревляний.

 

 

За словами народного депутата, сьогодні голова ОДА, інші представники влади та керівники правоохоронних органів області продовжують захищати та відстоювати інтереси афериста Щепановського.

«Пайовиків залякують, декого з них намагаються підкупити, про це мені розповідають голови ініціативних груп. Щепоновський та представники влади в області розповсюджують провокативні плітки, щоб завадити мені захищати обдурених Щепановським пайовиків», – розповів Василь Деревляний.

За його словами, З. Щепановський вже шукає можливість зустрічі з вищим партійним керівництвом партії «ВО «Батьківщина», щоб просити захисту від Василя Деревляного, який, так би мовити, заважає йому вести бізнес на теренах Тернопільщини. До речі, за такий процвітаючий бізнес, аферист Щепановський навіть (у травні цього року на економічному форумі) був нагороджений Хоптяном грамотою за меценатство. Легко бути меценатом за вкрадені в людей гроші.

«Цинізм в діях чинної влади не має меж. Вони всі активно готуються до виборів, ділять округи, а жодної обіцянки даної людям з попередніх виборів не виконано. Хочеться запитати у Хоптяна, чому не приступають до ремонту доріг в області, адже мені на депутатське звернення від Прем’єр-міністра прийшла відповідь, що кошти будуть виділені? Кайда з Надалом  обіцяли, що буде вирішено проблему зі сміттям, аеропорт, який наша політична сила відвоювала у свій час, запрацює, але по цих питання ще й «кіт не женився». Нині діюча влада і в Україні і на місцевому рівні побудувала свою роботу виключно на відкатах та корупції, інтереси громадян їх не турбують.», – переконаний народний депутат.

Говорячи про грядущі вибори, Василь Деревляний зазначив, що «Батьківщина» готова до виборів, адже це єдина політична опозиційна сила краю, яка бореться проти загарбницького режиму Януковича і його ставлеників на місцях та відстоює інтереси жителів Тернопільщини.

«Лише за перший квартах цього року до моєї громадської приймальні як народного депутата звернулося майже пів тисячі тернополян та жителів області і мною було зроблено та направлено у відповідні державні установи  велику кількість депутатських звернень, щоб допомогти цим громадянам. Я єдиний народний депутат в області, який виступи на захист спиртової галузі Тернопілля від приватизації, адже спиртзаводи приносили понад 300 млн. гривень до місцевих бюджетів в рік. Також, продовжуємо боротьбу за 190 га. землі у селі Кам’янки Підволочиського району, яку Хоптяном було подаровано місцевому підприємцю, в вигляді розрахунку за оренду житла. Наша політична сила та я як народний депутат робимо та завжди робитимемо все можливе, щоб захистити краян та комунальну власність територіальних громад від афер та дерибану злочинної влади», – зазначив голова ТОО «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Кайду поставили на лижі

За правління уенпіста Тараса Пастуха в Бучацькій райдержадміністрації “накрутили” на 165 тисяч гривень