«Письмо з околиці» Анатолія Дністрового презентуватимуть у Тернополі

Поділитися

Книгарня «Є» та видавництво «Грані-Т» запрошують Вас на презентацію проекту «De profundis» та книги «Письмо з околиці» Анатолія Дністрового, яка відбудеться 16 червня.
Дата події: 16.06.2011
Початок – о 18:00.
В рамках зустрічі буде презентовано книгу «Письмо з околиці» Анатолія Дністрового з серії інтелектуальної есеїстики «De profundis». Зокрема до даного проекту входять книги історика Ярослава Грицака, літературознавця Леоніда Ушкалова, музичного критика Олександра Євтушенка, збірку есе «Страсті за Бандерою», а також книги Іавна Андрусяка, Євгенії Кононенко, Степана Процюка та інших авторів серії.
Анатолій Дністровий – письменник, есеїст. Народився 1974 року в Тернополі. Навчався в міській середній школі № 20. Закінчив історико-філологічний факультет Ніжинського педагогічного університету імені Миколи Гоголя. Засновник і учасник літературної групи «Друзі Еліота» (1993-1996). Кандидат філософських наук (2001). Автор 15 книг поезії, прози, есеїстики, серед них нашумілого роману «Пацики» (2005) про тернопільських підлітків кінця 80-х та роману «Дрозофіла тернопільських підлітків кінця 80-х та роману «Дрозофіла над томом Канта» (2010), що увійшов у п´ятірку кращих романів 2010 року за версією експертів «Книга року ВВС».
«De profundis» – інтелектуальний проект видавництва «Грані-Т», що об´єдную перекладні книги та книги есе сучасних українських письменників, культурологів, істориків, літературознавців. В рамках серії вже побачили світ книги «Апологія модерну» професорки Віри Агеєвої, «Від Калігарі до Гітлера: психологічна історія німецького кіно» Зігфріда Кракауера, «КҐБ та інші..» поета і дисидента Ігоря Померанцева, «Точка перетину» письменника Олександра Гавроша, «Флешка2GB» письменника Юрія Іздрика та інші.

***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9
Вхід вільний.

У Рівному заборонили продаж салатів у супермаркетах. А в Тернополі хтось провіряв?

Наші селяни торгуватимуть продуктами через Інтернет?