Роман Заставний: про минуле, сучасне і майбутнє

Поділитися

Колишній міський голова Роман Заставний  увірвався у «велику політику» Тернополя доволі несподівано, але успішно. Після Анатолія Кучеренка і Богдана Левківа, він сприймався як сучасний, як каже молодь,  «продвинутий»  мер. Хоч і з надзвичайно низькою підтримкою. Завершення каденції Заставного ознаменувалось «сміттярчаним» скандалом. Після виграшу мерських перегонів Сергієм Надалом, Заставний зник з інформаційного поля, хоча його й обрали депутатом міської ради.

Лише через сім місяців, на День журналіста, Роман Йосипович поспілкувався з пресою. Відео з цього заходу могли переглянути читачі «Про все». Виявилось, що колишній міський голова не просто в курсі усіх міських подій, не лише «залічив рани» від поразки, але й готовий до майбутніх політичних баталій. На думку «Про все», мине ще трохи часу, і Роман Заставний почне «грати м’язами».  На що він готовий, які підкоряться вершини Заставному – покаже час.  Ну а поки «Про все»  вирішило поспілкуватись з паном Романом, щоб розставити чимало крапок над «і».

Про що йшла мова? Мер розповів про скандальну епідемію грипу, чому продав  бізнес, хто організував «сміттярчану кризу», на кого посиплеться «золотий дощик» від проведення чемпіонату Європи з водо-моторних видів спорту, чому перейшов у «За Україну!»…

Пенсійну реформу слід починати з підвищення зарплати, а не пенсійного віку

Гривня впаде на 50%?