Свято за пів мільйона гривень на фоні тотального безробіття і безгрошів’я

Поділитися

4 червня екс-губернатор Тернопільщини Михайло Цимбалюк, який нині очолює виконавчу гілку влади Львівщини, справив весілля своєму сину Віталію. За фоторепортажами у місцевих ЗМІ, розповіддями щасливих наречених, можна було зрозуміти, що весілля пройшло з розмахом і вдалося. Як то кажуть, дай Боже кожному.  Проте є кілька «але».

По-перше,  тернополяни шоковані звідки держслужбовець Цимбалюк взяв такі великі гроші, щоб провести таку гучну забаву? Адже пан Михайло ніколи не був підприємцем, лише вчителем фізкультури, директором школи, працівником  ДАЇ. А далі булла державна служба. Невже Михайло Михайлович не розуміє, що не пасує в такий складний економічний час робити помпезні гулянки державному чиновнику?!  Весь цивілізований світ живе і святкує згідно доходів, а тут “забава”, за скромними підрахунками, обійшлася в пів мільйона гривень.

Більшість тернополян не дивуються поведінці очільника Львівщини: “дорвався до влади”, от і шикує.

Найбільшим конфузом на весіллі було благословення від Папи Римського молодят, яких рідко можна побачити в храмах Тернополя навіть по великих святах. Ну не ходять вони до катедри на Службу Юожу хоча б щонеділі чи по великих святах.

Біільше того,  єпарх Всиль Семенюк, який вручав окремі сертифікати від Бенедикта XVI  новоспеченому подружжю, не кожній молодій парі дає своє благословення.

Тому під час вінчання навіть гості були здивовані такою поведінкою владики Тернопільсько-Зборіської єпархії.

Прихожанам було прикро, що єпарх греко-католицької церкви так негідно учинив. Невже для Василя Семенюка не всі молоді пари рівні?

Редакція “Про все”, попри таку ситуацію, щиро вітає молодят з одруженням. Бажаємо Вам, щоб громаді Тернополя не було соромно, коли ви гулятимете весілля своїх дітей. Нехай люди скажуть тоді: заробили наші бізнесовці чесною працею. Честь їм за це і хвала

Іван Стойко живе лише на зарплату

Чому Орест Муц критикує Івана Гуту, а губернатор Хоптян – хвалить?