Тернопільська облрада ухвалила рішення про заборону продажу алкогольних напоїв під час Всеукраїнської прощі до Зарваниці

Поділитися

16 червня  під час шостого пленарного засідання 40-ої сесії Тернопільської облради депутатський корпус ухвалив рішення про заборону продажу алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі окремих населених пунктів Тернопільської області під час проведення Всеукраїнської та молодіжної прощі до Марійського духовного відпустового центру в Зарваниці.

Враховуючи ініціативу голови Тернопільської облради свободівця Олексія Кайди, звернення громадських організацій та релігійних громад, рекомендації постійної комісії обласної ради з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави, Тернопільська обласна рада вирішила:

1. Рекомендувати Бережанській, Козівській, Збаразькій, Зборівській, Підволочиській, Теребовлянській, Тернопільській районним та селищним, сільським радам відповідних районів Тернопільської області, територіями яких проходитиме піша проща до Марійського духовного відпустового центру в с. Зарваниця, винести на розгляд сесій місцевих рад питання про заборону продажу алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі відповідних населених пунктів у період з 15 по 17 липня 2011 року.

2. Дане рішення надрукувати в газеті “Свобода” та в інформаційно-методичному віснику Тернопільської обласної ради “Рада”.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Тернопільської обласної ради з питань законності та правової політики, здійснення демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами держави, повідомила “Про все” прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Інвестиційні проекти Нідерландів хочуть впровадити у Тернополі

Тернопільська митниця вже кілька місяців перевищує план у порівнянні з іншими регіонами України