В управлінні Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ презентували аудіокнигу Любомира Гузара «Суспільство і влада»

Поділитися

Презентація відбулася 14 червня за участю представників мультимедійної студії “Свічадо”, влади та працівників ЗМІ. Як повідомила головний редактор студії Оксана Небесна, “аудіокнига “Суспільство і влада” – це перша частина трилогії “Суспільство”, що побудована у формі інтерв’ю та видана на двох CD-дисках… Початковий наклад становить 5 тисяч примірників”.

«Розмову з Блаженнішим Любомиром веде народний депутат Леся Оробець. Запитання готували за півтора місяця до запису. Використані були також запитання від блогерів і користувачів соціальних мереж. Це такі запитання, які б задала пересічна людина. Ця аудіокнига може слугувати духовним порадником не тільки депутатам, можновладцям, але й усім, кому небайдужа доля нашої держави, суспільства, церкви», – розповіла п. Оксана.

На початку наступного року заплановано випуск другої частини трилогії. Аудіокнигу «Суспільство і влада» можна придбати у парафіяльних храмах УГКЦ Тернополя та книгарнях. Її вартість становить 40 гривень, повідомили у  прес-служба єпархії

У Партії регіонів змирились з рішенням КС про червоні прапори

Відбулось велике паломництво на Шумщину