Звідки дружина міського голови Тернополя торік отримала мільйон матеріальної допомоги?

Поділитися

Мер Тернополя Сергій Надал за 2010 рік заробив лише 70 963 грн. Про це “Про все” писало нещодавно.

У 2010 році Сергій Надал отримав 66 тисяч 318 гривень зарплатні (треба врахувати, пан Сергій зарплатню мера почав отримували лише з 30 листопада, коли прийняв присягу). Окрім того, мер Тернополя отримав 4 645 гривень страхових відшкодувань. Дружина мера Олена мала значно успішніший рік у фінансовому плані. Загальна сума її прибутків становила 1 мільйон 154 тисячі 287 гривень. Що цікаво, зарплатні пані Олена отримала лише на 20 215 гривень.  Решта суми – 1 мільйон 134 тисячі  66 гривень – це матеріальна допомога.

Прес-служба міської ради прокоментувала для «Номер один», звідки дружина міського голови Тернополя торік отримала мільйон матеріальної допомоги: «Сергій Надал як людина, яка 16 років пропрацювала у податковій службі, краще за всіх знає, як правильно заповнювати декларацію про доходи. Матеріальна ж допомога у розмірі 1 134 066 грн. є оформленням права власності на об’єкти нерухомості».

Має у власності мер квартиру, щоправда невелику – лише 12 кв. м, але він там не проживає. З дружиною і донькою Сергій Надал живе в селі Байківці, що під Тернополем. Площа їхнього будинку, яким володіє дружина, займає 399 кв. м. На утримання майна мер заплатив 10 тисяч гривень, а пані Олена – 16 тисяч.

Також міський голова має автомобіль «Мітсубіші Паджеро». Рахунків у банку ні мер, ні його дружина не мають.

Сектанти з Тернополя не полишають Громадську раду

Про виконані обіцянки С.Надала