22 серпня 2011 року – останній день прийому заяв для участі у конкурсі з продажу пакета акцій (96,129% статутного капіталу) публічного акціонерного товариства „Тернопільський радіозавод „Оріон”

Поділитися


РВ ФДМУ по Тернопільській області запланувало проведення  конкурсу на 30 серпня 2011 року.

Конкурс буде проводитися із використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону. Початкова ціна пакета акцій – 38 725 000,00 грн.

Для покупця передбачено ряд фіксованих умов  в інноваційно-інвестиційній та  в соціальній  діяльності  товариства. Зокрема  покупцю, кий придбає пакет, необхідно буде забезпечити освоєння нових та підвищення якості наявних видів продукції, послуг; здійснювати розробку і впроваджувати новітні системи радіозв’язку для потреб  економіки України.

Більш повна інформація про проведення конкурсу надрукована у газеті «Відомості приватизації» № 23 (666) від 15.06.2011, розміщена на сайті ФДМУ.

Служба  з  організації  конкурсу:  Регіональне  відділення  ФДМУ  по  Тернопільській  області, вул. Танцорова,11, м. Тернопіль,   тел. : (0352) 25-39-88, повідомили “Про все” у прес-службі РВ ФДМУ по Тернопільській області

Відстояні права на житло мешканців гуртожитку у Чорткові

Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва: Справа Юлії Тимошенко: оцінки і наслідки