Безробітні відновлюють стадіон в Теребовлі

Поділитися

У 2011 році, з метою підготовки до святкування 20-ї річниці Незалежності України, Теребовлянський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» почав активне проведення ремонтно-відновлювальних робіт на міському стадіоні «Колос», відтак виникла потреба у тимчасових працівниках. За допомогою у доборі робітників звернулися у районний центр зайнятості, адже знаємо, що ця служба організовує оплачувані громадські роботи для громадян, які зареєстровані в РЦЗ, діє оперативно та по-діловому. Працівники центру зайнятості швидко підібрали необхідних робітників, уклали відповідну угоду, тому роботи з ремонту стадіону розпочалися вчасно.

На даний час безробітні уже виконали демонтаж старих трибун для глядачів, будівельні роботи із встановлення опалубки для заливки фундаменту основи нових трибун, почали ремонт огорожі стадіону, попереду – монтаж пластикових крісел та прибирання території.

Ми задоволені роботою громадян, направлених центром зайнятості, вони якісно працюють, дотримуються робочого графіку. Відтак, якщо будуть потрібні працівники, знову звернемось за допомогою до РЦЗ.

Віктор Вівсяний, виконуючий обов’язки директора Теребовлянського районного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”

 

Церква vs злочинність

До оплачуваних громадських робіт з початку 2011 року залучено 4800 безробітних Тернопільщини