Центр зайнятості у Тернополі допомагає у підборі кадрів

Поділитися

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ТОВ «CRAFF-FLOWERS».

ТОВ «CRAFF-FLOWERS» належить до світової мережі «CRAFF». Підприємство є провідним виробником букетів та композицій до будь-яких подій з натуральних складників. Букети, виготовлені на підприємствах мережі «CRAFF», отримали міжнародне визнання і упізнаються у всій Європі.

Організація міні-ярмарку викликана потребою ТОВ «CRAFF-FLOWERS» в працівниках за спеціальністю «флорист».

Присутні на ярмарку безпосередньо спілкувалися з засновником мережі «CRAFF» Herman Noordman, засновником фірми «CRAFF-FLOWERS» Slawomir Gizycki, генеральним директором фірми «CRAFF-FLOWERS» Klaus Hasselwander, та генеральним директором фірми «Kewes» Oliver Kewes про можливе працевлаштування на вільні робочі місця, про умови та оплату праці.

Ярмарок відвідали 44 особи. З учасниками ярмарки вакансій працювали спеціалісти міськрайонного центру зайнятості, які допомагали визначитись з вирішенням багатьох актуальних питань: яку роботу варто шукати; змінювати фах чи ні; до кого треба звернутися з власною проблемою; з чого розпочати пошук роботи; як краще презентувати себе роботодавцеві, тощо. Особи, які зацікавилися запропонованою роботою, пройшли співбесіду і залишили свої координати представникам ТОВ «CRAFF-FLOWERS».

Сподіваємося, що проведений захід допоміг ТОВ «CRAFF-FLOWERS» підібрати кваліфікованих працівників.

У Тернополі працює школа політичної освіти «Час Змін»

Помер Отто фон Габсбург – прихильник України, суверенної та європейської держави