День молоді у Гусятині відсвяткували настільки бурхливо, що будуть доводити до відома керівництва РВ УМВС у Гусятинському районі про неналежну охорону громадського порядку на стадіоні “Збруч”

Поділитися

На засіданні Гусятинської районної федерації футболу розглядалась поведінка гравців та вболівальників ФК “Нива” з Городниці у півфінальному матчі Кубку району з футболу.

В протоколі відмічено 4 пункти:

1. Довести до відома керівництва РВ УМВС у Гусятинському районі про неналежну охорону громадського порядку на стадіоні “Збруч” під час святкування Дня молоді.

2.Не залучати у 2011 році до арбітражу у Гусятинському районі Тернопільського суддю Д.Скочинського,  а фінал Кубку 24 серпня провести за участю арбітрів Гусятинської районної федерації футболу у складі 5 чоловік.

3.Гравців “Ниви” з Городниці Ковальського Володимира та Майданюка Михайла дискваліфікувати до кінця 2012 року (у 2012 умовно) від змагань під егідою   Гусятинської районної федерації футболу.

4.   “Ниву” з Городниці не допустити до розіграшу осіннього Кубку “Золота осінь” у 2011 році та розіграшу Кубку району у 2012 році, повідомляє http://www.гусятин.com.ua

Мешканці зі Злуки виступили проти будівництва літнього майданчика

Рейтинг політичних родин Тернопільщини