Після пива Ярослав Джоджик взявся за прапор

Поділитися

Ярослав ДЖОДЖИК разом з колегою-нардепом Іваном Зйцем та шефом розкольницької УНП Юрієм Костенком  сьогодні зареєстрували у парламенті допрацьований законопроект «Про Державний прапор України» (№4782). Проект складається з 12 статей, які описують Державний Прапор України як офіційний Державний символ та регламентують порядок його встановлення та використання.

«Державна символіка України використовується фактично з часу проголошення її незалежності, проте закону, котрий унормував би порядок офіційного використання за ці роки так і не прийнято», – йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Водночас автори наголошують: «Ставлення до своїх державних символів відображає зрілість нації й держави, її гідність та повагу до себе».

Довідково. 17 червня Конституційний Суд задовольнив звернення Юрія КОСТЕНКА з приводу незаконності офіційного використання червоного прапора. Одним з пунктів рішення була рекомендація чимшвидше законодавчо врегулювати використання Державного прапору України.

У той же день Верховна Рада 263 голосами віднесли законопроект депутатів від УНП «Про державний прапор України» на доопрацювання суб’єкту законодавчої ініціативи.

У Тернополі однокімнатну квартиру можна купити за 24 тисячі доларів

Вірастюк потисне Надалу