Великі звершення — з маленької мрії

Поділитися

«Зазирни в майбутнє — це твої мрії» — під такою назвою пройшов другий етап «Вищої політичної школи 2011. Нові принципи лідерства», реалізований Центром політичних студій та аналітики за підтримки Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина. Протягом шести днів дві групи представників регіонів України загальною кількістю 60 осіб на південному узбережжі Криму вчилися мріяти та конструювати майбутнє. Представники Національного студентського союзу, серед них — і тернополяни — також взяли участь у цьому проекті.

На перший погляд може здатися, що це було дивним заняттям, але як показала практика, саме такі прості речі — мріяти й творити світ майбутнього — можуть далеко не всі.

Потужний склад тренерів та експертів, серед яких Сергій Дацюк, Вікторія Сюмар, Ніко Ланге, Віктор Таран постійно мотивували молодь до пошуку, відчуття та бачення нових вимірів і горизонтів майбутнього. Учасникам проекту пощастило перенестися у світ без держав, осягнути можливі варіанти його розвитку, створити світ майбутнього в політичному, економічному, інформаційному та культурному просторі, почати шукати відповіді на виклики, які стоять перед людством: екологічні, демографічні, енергетичні та інші.

Наталія ГОМЕНЮК.

Що насправді відбувається навколо ВАТ ”Опілля”

Кращий кондуктор в Тернополі отримала фотоапарат