Задля безпеки Януковича-молодшого на авторалі з чергувань зняли понад 150 міліціонерів

Поділитися

Щоб забезпечити спокій та безпеку учасників авторалі «Ukraine Trophy 2011», серед яких і син Президента Віктор ЯНУКОВИЧ, з чергувань було знято близько 150 правоохоронців. Про це повідомили активісти Зарічненської районної організації Української народної партії. (5 липня, учасники авторалі “Ukraine Trophy 2011” переночували в смт. Зарічне Рівненської області).

Як стверджують місцеві жителі, такої кількості міліціонерів в одному місці і в один час вони ще не бачили. Наприклад, в сусідньому районному центрі Дубровиця в цей час міліціонерів практично не залишилося – усіх було направлено в Зарічне.

Нагадаємо, як повідомляли представники УНП, днем раніше, спеціально для учасників авторалі до села Глинного Рокитнівського району (де учасники раллі зупинялися на ночівлю) привезли біотуалети, душові кімнати та автономне обладнання для мийки автомобілів.

Зустріти учасників перегонів прибув голова Рівненської облдержадміністрації Василь БЕРТАШ, а з районного будинку культури привезли хор, який виступав на спеціально облаштованій для цього сцені. Всі ці заходи також охороняли правоохоронці. Нагадаємо, вчора 5 липня, учасники авторалі “Ukraine Trophy 2011” переночували в смт. Зарічне Рівненської області.

Друга ліга без тернопільської «Ниви» і білоцерківської «Росі»…

Скільки дав Олексій Кайда в “общак” на день народження Януковича?