Скільки дав Олексій Кайда в “общак” на день народження Януковича?

Поділитися

Голова Ради міністрів Криму Василь Джарти повідомив, що керівники українських регіонів у складчину купують подарунок до дня народження президента Віктора Януковича.

Про це кримський прем’єр розповів сьогодні, відповідаючи на запитання журналістів.

«Компанія у нас велика – всі губернатори, голови обласних рад. Я думаю, до обіду встигнемо привітати нашого Президента», – зазначив він.

«(Подарунок даруватимемо) у складчину, у нас староста навіть є – Присяжнюк Анатолій (голова Київської облдержадміністрації), ось до нього всі запитання», – додав Джарти. Нагадаємо, 9 липня президенту Віктору Януковичу виповнюється 61 рік, повідомляє УНІАН

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда не планує давати гроші на подарунок Президенту України Віктору Януковичу. Про це сьогодні в коментарі Гал-інфо повідомив сам Олексій Кайда.Відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи планує він дати гроші на подарунок до Дня народження Президента, Олексій Кайда відповів: «Ні, не планую. Наскільки я знаю, святкування відбуватиметься у Криму, але 9 липня мене в Криму не буде».

На питання-уточнення чи планує давати гроші на подарунок, голова Тернопільської ОДА Олексій Кайда повідомив, що не спілкувався з ним на цю тему.

Задля безпеки Януковича-молодшого на авторалі з чергувань зняли понад 150 міліціонерів

Євросоюз вдруге довірить Тернопільщині свої гроші