Крадуть птицю та городину

Поділитися

Днями до міліціонерів звернулася пенсіонерка з села Жовтневе Тернопільського району. Жінка бідкалася, що з господарства зникло дванадцять індиків та двоє гусей. Вночі прямо з подвір’я злодії викрали птицю. Вартість живого товару потерпіла оцінила у понад тисячу гривень.
Правоохоронці швидко вийшли на слід крадіїв. Ними виявилися сусіди – односельчани потерпілої. 43-річний чоловік та його 50-річна подруга радше воліли до чарки прикластися, аніж господарством займатися. Та й навіщо працювати, якщо в сусідів і городина росте, і птиця у дворі ходить. Не соромно було злодійському дуету обкрадати стареньку пенсіонерку.
Жінка, незважаючи на майже вісімдесятирічний вік, працювала, не покладаючи рук, бо все життя звикла до роботи. А зловмисники шукали наживи на чужому обійсті. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
У Теребовлянському районі жителя села Плебанівка міліціонери затримали за крадіжку цибулі. На Збаражчині 38-річний зловмисник спокусився на сусідську картоплю.
П’ять кілограмів вирощеної цибулі не застав на своєму городі житель Теребовлі. Одного дня чоловік вийшов на присадибну ділянку і руками розвів – ріпчаста вибрана вся до однієї. Хто спокусився на городину, з’ясували місцеві міліціонери. Підозрюваним виявився 52-річний житель села Плебанівка. Злодія не тільки затримали, а й вилучили крадену цибулю.
Ще одним ласим до чужого врожаю виявився 38-річний житель села Максимівка Збаразького району. Аби далеко не ходити, зловмисник обікрав сусіда. Потерпілий – пенсіонер ,і в нього вистачило сил посадити картоплю, обробити її, а молодий односельчанин спромігся лише нашкодити.

Творча зустріч із Наталею Лазукою

На весіллі у с.Великий Говилів Теребовлянського району було близько 120 осіб. Отруїлось – 22